søndag den 8. september 2013

Du går aldrig galt i byen med et par lækre gulerods cupcakes. De er lækre, saftige og ligesom de skal være :)

Gulerods Cupcakes med flødeostecreme 




Ingredienser 

2.5 dl hvedemel

1.5 tsk stødt kanel (ander krydderier som nelliker, kardemomme mm. kan bruges)

1 tsk natron

1 tsk bagepulver

1.5 dl vindruekerneolie ( anden smagsneutral madolie kan også bruges )

2 dl muscovadosukker (brunfarin kan også snilt bruges)

2 æg

250 gram fintrevet gulerod

Sådan gør du: 

Forvarm ovnen til 180 grader. Pisk de våde ingredienser sammen i en skål - olie, muscovadosukker (brunfarin) og æg. Bland de tørre ingredienser sammen i en anden skål - mel, kanel (evt. flere krydderier), natron og bagepulver. Pisk de to blandinger sammen og tilsæt de revne gulerødder. Rør det rundt på laveste hastighed. Hæld dejen i dine cupcakes forme og bag dem i midten af ovnen i 20-25 min. Prik med en strikkepind i midten efter 20 minutter. Der må ikke hænge dej ved, så skal den have mere. Lad kagerne køle helt af. 




Ostecremen:

175 gram Philadelphia flødeost

125 gram blødt smør

120 gram flormelis

1 spsk vanillesukker

Pisk alle ingredienserne sammen, fordel ostecremen på kagerne. 

tip: Kagerne bliver endnu bedre hvis du lader dem stå på køl natten over eller laver dejen dagen i forvejen og stiller på køl, så bliver den meget mere saftig , da guleroden får lov at arbejde :)
 
God Fornøjelse :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar