tirsdag den 10. september 2013

Måske de bedste pandekager jeg har smagt - tykke , lette og luftige pandekager - perfekte til brunch :)

Pandekager 



Ingredienser 

ca. 20 pandekager:

3 æg

6 dl mælk ( gerne let eller sød mælk )

450g hvedemel 

170g sukker 

3 tsk bagepulver 



Sådan gør du 

Kom æggene i en stor skål og tilsæt mælk. Pisk med en håndmixer i 1 min.
Tilsæt herefter mel, sukker, bagepulver og pisk igen med håndmixer i ca. 1 min til der ikke er flere klumper i. Så skal dejen hvile i 1 time. Slå dejen ned med en grydeske og rør kraftigt rundt til dejen er tyk. 



Find en stor pande frem og tænd for den på fuld blus. Kom en lille klat smør på og tør af med køkkenrulle. Skru ned på middel varme og kom pandekagedejen på panden i midten og lad det flyde ud af sig selv. Når dejen bobler som på billedet så skal pandekagen vendes og have 3 minutter mere og så er den færdig - forsæt til alt dejen er brugt. 

Fyld 

- Sukker & marmelade
- Flourmelis
- Nutella
- penuatbutter og banan
- Friske bær
- Flødeskum og chokoladesovs
- Is

Du kan komme på hvad du har lyst til, eksperimenter og find din ynglings topping :)


God fornøjelse! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar